Sayın Bülent Arınç Borsamızı ziyaret etti.

12 Ekim 2026 Pazartesi
Türkiye Büyük Millet Meclisinin 22. Başkanı, 20, 21, 22 ve 23. Dönem Manisa Milletvekili, 24. Dönem Bursa Milletvekili, 60, 61 ve 62. Hükümetlerde Başbakan Yardımcılığı görevlerinde bulunmuş Sayın Bülent Arınç Borsamızı ziyaret etti.
Bülent Arınç, Borsamızın seçimlerinin ardından yeniden Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Başkanımız Sayın Sadık Özkasap'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni görev döneminde başarılar diledi.
Türkiye Büyük Millet Meclisi Eski Başkanı Sayın Bülent Arınç’ın nazik ziyareti vesilesiyle Manisa’mızın ekonomik potansiyeli, tarımsal üretimi ve ticaret hayatının gelişimine yönelik değerlendirmelerde bulunduk.
Manisa Ticaret Borsası olarak, şehrimizin sahip olduğu üretim gücünü daha ileriye taşımak, üyelerimizin faaliyetlerine katkı sağlamak ve Manisa ekonomisinin sürdürülebilir gelişimini desteklemek amacıyla çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz.
Nazik ziyaretleri ve iyi dilekleri dolayısıyla Sayın Bülent Arınç’a teşekkür ediyor, Manisa’mıza ve kurumumuza gösterdikleri ilgi ve teveccühten memnuniyet duyduğumuzu ifade ediyoruz.