• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
MANİSA TİCARET BORSASI YÖNETİMİ MANİSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ İSMAİL ÇETİN'İ ZİYARET ETTİ
MANİSA TİCARET BORSASI YÖNETİMİ MANİSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ İSMAİL ÇETİN'İ ZİYARET ETTİ17 Nisan 2018 Salı

 

Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Meclis Başkanı Cahit Yayman, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Şenay, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Ersaygı ve Taner Özalp’ten oluşan Manisa Ticaret Borsası Yönetimi Heyeti, Manisa İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin'i makamında ziyaret ederek, hoş geldiniz dedi.

Ziyarette; Manisa’nın ekonomik yapısı ile ilgili bilgiler de veren Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap yaptığı konuşmada ayrıca şunları belirtti:

“-Tarımıyla, sanayisiyle Ülkemizin en üretken İllerinden birisi olan Manisa’mıza hoş geldiniz. Manisa’mıza gelmeden önce de incelediğinizi tahmin ettiğimiz üzere bu üretkenlik beraberinde gelişimi ve nüfus artışını da getirmekte. Manisa büyüdükçe; dinamiklerimiz de değişmekte ve çeşitlenmekte. Ancak elbette ki, her alandaki gelişim faaliyetlerimizin, sağlam eğitim ve öğretim temelleri üzerinde yapılanması gerekiyor.

Üretimden ticarete, medeni ilişkilerimizden toplumsal düzenimize kadar günümüzde hiçbir konu ve faaliyet, eğitim olmadan sağlıklı bir şekilde ilerleyemez. Okul öncesi eğitiminden mesleki kurslara kadar Eğitim Sistemimizin işlerliği; Ekonomik ve toplumsal hayatlarımızın geleceğin koşullarına başarıyla taşınmasında ve bu yapılırken Milli Değer ve İnançlarımızın da ilelebet yaşatılmasının gelecek nesiller adına teminat altına alınmasında kritik önem taşıyor.

Bu görevin yerine getirilmesi zor iş ama manevi tatmini en büyük mücadelelerden bir tanesi. Milletimiz adına bu çerçevede gerçekleştirdiğiniz görevlerinizi bundan sonra Manisa’da devam ettirecek olmanızdan ve Sizinle tanışmış olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Manisa’mız ve Şahsınız için hayırlı olmasını temenni ediyor,  Şahsınız nezdinde Tüm Milli Eğitim Camiamıza ve her yaştan Öğrencilerimize sağlık, huzur ve başarılar diliyoruz.”

Güncel eğitim projeleri ile ilgili sohbet ortamında devam eden ziyarette, Manisa İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin ise, Borsa Yönetiminin kendisine gösterdiği samimi ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, Manisa’da gözlemlediği canlılık ve kurumlar arası işbirliği ortamında ve Manisalıların desteğiyle, Eğitim Camiası olarak Manisa’nın eğitim altyapısının ve etkinliğinin sürekli daha iyi hale gelmesi için en üst seviyede çalışılacağını ifade etti.