• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
İL JANDARMA ALAY KOMUTANI TUĞGENERAL ERHAN CAN'dan MANİSA TİCARET BORSASI'na İADE-İ ZİYARET
İL JANDARMA ALAY KOMUTANI TUĞGENERAL ERHAN CAN'dan MANİSA TİCARET BORSASI'na  İADE-İ ZİYARET09 Kasım 2017 Perşembe

Manisa İl Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Erhan Can, Manisa Ticaret Borsası Yönetimine iade-i ziyarette bulundu.

Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap ile birlikte, Yönetim Kurulu Üyesi Murat Büyükşahin ve Meclis Üyesi Alpaslan Gül’ün de ev sahipliği yaptığı ziyarette, Manisa’nın sürekli artan potansiyeli ve kurumsal işbirliği gerektiren alanlar görüşülen konuların ana temasını oluşturdu.

Manisa’da göreve başladığı andan itibaren Kendisine ve İl Jandarma Komutanlığı’na göstermiş oldukları ilgi ve işbirlikleri için Manisa Ticaret Borsası Yönetimi’ne teşekkürlerini ileten Tuğgeneral Erhan Can, Manisa’ya dair tespitlerini ve sahada sürdürülen düzenleyici çalışmaları hakkındaki değerlendirmelerini Borsa Yönetimi ile paylaştı. 

Ziyaretleri dolayısıyla Manisa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan Can’a teşekkür eden ve Manisa Ticaret Borsası’nın çalışmaları hakkında bilgi veren Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap ise, görüşmede ayrıca şunları ifade etti:

“Ülke olarak yaşadığımız tüm zorluklara rağmen Manisa’mız üzerine düşeni yaparak üretmeye devam ediyor. İl Jandarma Komutanlığı’mız da Milli Gelir üretiminin güven ortamında ve yasal şartlara uygun biçimde sürdürülmesi için sahada bizlere büyük destek veriyor. Bizler de; Kurumsal işbirliğini gerektiren konularda her zaman İl Jandarma Komutanlığı’mızın yanında olmaya gayret ediyoruz, Komutanlığımıza ve Mensuplarına görevlerinde başarılar diliyoruz.”