• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
TEKNOTARIM'17 / 11. MANİSA ULUSLARARASI TARIM VE HAYVANCILIK FUARI KAPILARINI AÇTI
TEKNOTARIM'17 / 11. MANİSA ULUSLARARASI TARIM VE HAYVANCILIK FUARI KAPILARINI AÇTI02 Kasım 2017 Perşembe

Bu yıl 11'incisi düzenlenen Tekno Tarım 2017 Manisa 11. Uluslararası Tarım Hayvancılık Fuarı, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile protokol üyelerinin katılımıyla kapılarını açtı.

SNS Fuarcılık ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünün iş birliğinde organize edilen, Manisa Ticaret Borsası’nın da desteklediği, aynı zamanda Üyelerinin ürünlerini sergilemek için stand açtığı ve bu yıl 11.'si düzenlenen fuarda; İzmir, Ankara, İstanbul başta olmak üzere 15'in üzerinde İl’den tarım ve hayvancılık sektörüyle ilgili yaklaşık 150 firma ürünlerini sergileme imkanı bulacak. Dört gün boyunca faaliyet gösterecek fuarda bu sene; traktör ve ekipmanları, ekim-dikim gübreleme makineleri, damla sulama sistemleri, pulluklar, süt sağım makineleri, organik gübreler ile tarım ve hayvancılık üzerine birçok ürün sergilenecek.

Bu yıl 11’cisi gerçekleştirilen Teknotarım’17 Manisa Tarım ve Hayvancılık Fuarı hakkında değerlendirmede bulunan Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap; “Tarımın dünyanın geleceği için çok önemli bir sektör olduğunu hatırlatarak, "Tarım büyümedikçe ülkeler büyüyemez. Yerel ve ulusal kalkınmanın yanında tarımsal kalkınma da hükümetlerin politikaları arasında yer almalı. Bu fuar, üreticilerimiz için büyük bir fırsat" dedi.

Faaliyetleri kapsamında Üyelerinin, Manisa ve Ülke Ekonomisi’ne kazandırdığı tarıma dayalı marka ürünlerinin daha geniş bir çevrede tanınması, ticari değerlerinin desteklenmesi ve pazarlama sahalarının genişlemesine katkı sağlamak amacıyla fuarda yer alan Manisa Ticaret Borsası’nın standı fuarın ilk gününde, Protokol Üyeleri, Vatandaşlar ve Katılımcı Firmalar tarafından yoğun ilgi gördü.

Bu yıl rekor sayıda katılımcının beklendiği fuar 5 Kasım Pazar gününe kadar 10.00 ile 19.00 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacak.