• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
MANİSA TİCARET BORSASI YÖNETİMİ MANİSA CUMHURİYET BAŞSAVCISI Ahmet ÇİÇEKLİ'yi ZİYARET ETTİ
MANİSA TİCARET BORSASI YÖNETİMİ MANİSA CUMHURİYET BAŞSAVCISI Ahmet ÇİÇEKLİ'yi ZİYARET ETTİ04 Ekim 2017 Çarşamba

Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cahit Yayman, Meclis Başkan Yardımcısı Taner Özalp, Meclis Üyeleri Hüseyin Şenay ve Mehmet Ersaygı’dan oluşan Manisa Ticaret Borsası Yönetim Heyeti, Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli’yi makamında ziyaret ederek, hoş geldiniz dedi.

Ziyarette; Manisa’nın sosyo-ekonomik ve kültürel yapısı ile ilgili bilgiler veren Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap ayrıca şunları belirtti:

-“Tarımıyla, sanayisiyle Ülkemizin en üretken İllerinden birisi olan Manisa’mıza hoş geldiniz. Manisa’mıza gelmeden önce de incelediğinizi tahmin ettiğimiz üzere bu üretkenlik beraberinde gelişimi ve nüfus artışını da getirmekte. Manisa büyüdükçe; dinamiklerimiz de değişmekte ve çeşitlenmekte. Ancak elbette ki, gelişim ve değişim dahil her alandaki faaliyetlerimizin, sağlam hukuk temelleri üzerinde yapılanması gerekiyor.

Üretimden ticarete, medeni ilişkilerimizden toplumsal düzenimize kadar günümüzde hiçbir faaliyet, huzurun temel güvencelerinden olan hukuk sisteminin dışında sağlıklı bir şekilde ilerleyemez. Çünkü huzur olmadan ticaret, ticaret olmadan kalkınma, kalkınma olmadan da sosyal refah istenilen ölçüde sağlanamaz. Değerli Hukuk Adamlarımızın önderliğindeki hukuk sistemimizin işlerliği de, bizlerin ekonomik ve toplumsal hayatlarımızı huzur ve güven ortamı içerisinde sürdürmemizi sağlamaktadır.

Adil olmak ve adaleti sağlamak zor iş ama en büyük erdemlerden bir tanesi. Milletimiz adına bu çerçevede gerçekleştirdiğiniz görevlerinizi bundan sonra Manisa’da devam ettirecek olmanızdan ve Sizinle tanışmış olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Bizler de Manisa Ticaret Borsası olarak üzerimize düşecek her vazifede gereken katkıyı mutlaka sağlamaya gayret edeceğimizi belirtiyor, çalışmalarınızda sağlık, huzur ve başarılar diliyoruz.”

Milletin hizmetinde, hak ve hukukun kesişmesi için mücadele ettiklerini ifade eden Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli ise Borsa Yönetiminin samimi ilgisinden dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, Manisa’da kendisini gösteren kurumlar arası uyum ve ahenk ortamı içerisinde, adaletin doğru ve sağlıklı bir şekilde dağıtılması esaslarıyla, görev süresince Manisa’ya sunulan hizmetlerin içinde yer almaktan büyük mutluluk duyacağını söyledi.

Meslek hayatı boyunca Devlet hiyerarşisi içerisinde Milletin hizmetinde olunması gerektiğini asla unutmadan, hiç kimseyi kayırmadan ve hiç kimseye husumet beslemeden görev yapmaya çalıştıklarını vurgulayan Cumhuriyet Başsavcısı  Ahmet Çiçekli, “Ne iş yaparsak yapalım önemli olan hak ve hukuk çerçevesinde hoş bir seda bırakabilmektir. İrademiz bu yöndedir” dedi.