• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
Manisa Güç Birliği'nden 'Hayırlı Olsun' ziyareti
Manisa Güç Birliği'nden 'Hayırlı Olsun' ziyareti04 Ocak 2017 Çarşamba

Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, Şehzadeler Ziraat Odası Başkanı Mustafa Kaçire ile Manisa’yı, Mesir’i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık, kısa bir süre önce Yunusemre Kaymakamlığı'na atanan Ahmet Erdoğdu’yu ziyaret ederek yeni görevinde başarı dilediler.

Büyüyen ve gelişen Manisa için birlikte hareket ettiklerini belirten Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap; “Öncelikle Sayın Kaymakam'ımıza Manisa’mıza hoş geldiniz diyorum. Manisa’mız tarımı ile, tarıma dayalı sanayisi ile, organize sanayisi ile Türkiye’nin göz bebeği olan bir şehir. Böylesine hızla büyüyen ve gelişen şehrimizin ekonomisine, sanayisine, sosyal ve kültürel yaşantısına yön vermek amacıyla Manisa Güçbirliği Platformu’nu oluşturduk. Manisa’nın sorunlarını her ortamda bir araya gelerek çözüm bulmaya çalışıyoruz. Bu birlikteliğimizle Manisa’mıza örnek oluyoruz” dedi.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil ise; “Bizler Manisa’nın gelişmesi için çaba sarf eden Sivil Toplum Kuruluşları’nın Temsilcileriyiz. Manisa’ya daha iyi, daha hızlı hizmet edebilmek adına da güçlerimizi birleştirerek, Manisa Güç Birliği Platformu çatısı altında bir araya geldik. Platformumuzun Manisa’nın gücüne güç kattığını düşünüyoruz. Öncelikle Sayın Kaymakam'ımıza  hoş geldiniz diyoruz. Yeni görevinde başarılar diliyoruz. Hep birlikte Manisa’mız için güzel çalışmalara imza atacağımızı düşünüyoruz” diye konuştu.

Yunusemre Kaymakamı Ahmet Erdoğdu, Manisa Güçbirliği Platformunun ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getirerek, “15 Aralık tarihinde atandığım görevimde Manisalıların yakın ilgisi ile karşılaştım. Bu ilgi beni oldukça memnun etti. Hep birlikte Şehrimiz için başarılı çalışmalar yapacağımıza şüphem yok. Başkanlarımıza yapmış oldukları ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.