• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
BAKAN YARDIMCISI EBUBEKİR GİZLİGİDER DON HASARI GÖREN BAĞLARI YERİNDE İNCELEDİ
BAKAN YARDIMCISI EBUBEKİR GİZLİGİDER DON HASARI GÖREN BAĞLARI YERİNDE İNCELEDİ21 Nisan 2025 Pazartesi

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, Manisa’nın Saruhanlı ilçesine bağlı Hacırahmanlı Mahallesi’nde 10 Nisan 2025 tarihinde meydana gelen zirai don olayından etkilenen bağ alanlarında incelemelerde bulundu.

Ziyaret kapsamında üreticilerle bir araya gelen Bakan Yardımcısı Gizligider, geçmiş olsun dileklerini iletti ve üreticilerin sorunlarını dinledi. Zarar gören tarım arazilerini yerinde inceleyen Gizligider, devletin tüm imkânlarıyla üreticilerin yanında olduğunu vurgulayarak, don nedeniyle oluşan zararların en aza indirilmesi için çalışmaların titizlikle yürütüldüğünü ifade etti.

İnceleme ziyaretine Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap da eşlik etti. Bölgedeki gelişmeleri yakından takip eden Özkasap, ziyaret boyunca heyetle birlikte incelemelerde bulunarak, üreticilerin yaşadığı kayıpların tespiti ve çözüm süreçlerine dair çalışmaları yerinde izledi.

Bölge üreticileri, ziyaretin kendileri için moral kaynağı olduğunu belirtirken, yetkililerden desteklerin artırılarak devam etmesini talep etti.