• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
Manisa Ticaret Borsası Heyeti Büyükşehir Belediyesini Ziyaret Etti
Manisa Ticaret Borsası Heyeti Büyükşehir Belediyesini Ziyaret Etti 15 Nisan 2022 Cuma

Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap ve Yönetim Kurulu Üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hüseyin Şenay, Alpaslan Gül ve Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mehmet Ersaygı ile Genel Sekreter Mutlu Karakaş yer aldı.

Başkan Ergün, ziyaretleri nedeniyle Borsa Başkanı Sadık Özkasap ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkürlerini iletti. Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap da Ticaret Borsası'nın gerçekleştirdiği ihracat rakamları ile ilgili bilgiler aktararak, Manisa'da yetişen ürünlerin yer aldığı heyeti sepetini takdim etti.

 

KURUMLAR ARASI İŞ BİRLİĞİ

Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade ederek, şehre kazandırdığı proje ve eserler için Başkan Cengiz Ergün ve ekibine teşekkür etti.

Manisa Ticaret Borsasının Lobi Faaliyetleri kapsamında kurumlar arası diyalog ve işbirliği çalışmalarına önem verdiklerinin altını çizen Başkan Sadık Özkasap, bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi ile her zaman işbirliği yapmaya hazır olduklarını kaydetti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’de Sanayi ve Tarım Kenti olan Manisa’da Manisa Ticaret Borsasının üstlendiği misyon ve çalışmalarını takdirle izlediklerini belirtti.

Başkan Ergün, “Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak diğer kurum ve kuruluşlar ile olduğu gibi Manisa Ticaret Borsamız ile de ortak çalışmalar yapmaya hazırız. Tarımsal alanda yaptıkları faaliyetler ve çalışmalarından ötürü Başkan Sadık Özkasap ve Yönetim Kurulu üyelerini kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.