• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
"ÜZÜM TADINDA" 8 EYLÜL COŞKUSU!
08 Eylül 2021 Çarşamba

 

 
 
 
08 EYLÜL’DE MANİSA TİCARET BORSASI'NDAN
MANİSALILARA ÜZÜM VE ŞIRA İKRAMI
 
 
08 Eylül Manisa’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 99. Yıl Dönümü etkinlikleri kapsamında, Manisa Ticaret Borsası’nın organizasyonunda, Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler Belediyesi ve Manisa Bağcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü işbirliğinde; Vatandaşlara Sofralık Manisa Sultani Çekirdeksiz Üzümü, Manisa Sultani Çekirdeksiz Kuru Üzümü ve Manisa Sultani Çekirdeksiz Üzümü’nden üretilen Şıra dağıtımı yapıldı.
 
 
 
Manisa Bağcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü tarafından hasat edilen Sofralık Manisa Sultani Çekirdeksiz Üzümleri ile yine Manisa Bağcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü tarafından imal edilen litrelerce Üzüm Şırası ve Manisa Ticaret Borsası tarafından temin edilen Manisa Sultani Çekirdeksiz Kuru Üzümleri, Manisa Ticaret Borsası tarafından tasarlanan tanıtım kutularında; Şehzadeler Belediyesi Mehteran Takımı’nın verdiği konser eşliğinde Manisa 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda (Eski Adıyla Manolya Meydanı) Vatandaşlara dağıtıldı.
 
Manisa’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 99. Yıl Dönümü coşkusuna, Manisa ile özdeş geleneksel üretim sembolü olan “Manisa Sultani Çekirdeksiz Üzümü” ile katkı sağlanan etkinliğe, 7’den 77’ye Manisalıların gösterdikleri yoğun ilgi ile Manisa'nın sembol 8 Havuzu Mevki, birlik ve beraberlik duygularının "Üzüm Tadında" yaşandığı anlara sahne oldu.