• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
RAMAZAN AYI TEBRİK MESAJI
RAMAZAN AYI TEBRİK MESAJI 12 Nisan 2021 Pazartesi

 

 

 

Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Ramazan Ayı’nın başlaması dolayısıyla tebrik mesajı yayınladı.

Başkan Özkasap mesajında, Manisa İş Dünyası adına Tüm Vatandaşlarımızın Ramazan Ayını tebrik etti.

 

 

 

 

Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap mesajında şu ifadelere yer verdi;

“ - Birlik ve beraberliğimizi, sevgi ve dostluk bağlarımızı, iyilik ve yardımlaşma duygularımızı güçlendirerek bizleri her zamankinden daha çok birbirimize yakınlaştıran, 11 Ayın Sultanı Mübarek Ramazan Ayı’na kavuşmuş olmanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz.

Ramazan Ayı; Kardeşliğin, dayanışmanın ve paylaşmanın en yoğun hissedildiği aydır.  Bu yıl Ramazan ayını maalesef geçtiğimiz yıl olduğu gibi pandemi sebebiyle buruk karşılıyoruz.

Ancak yine de iyiliklere odaklanmak için hepimize önemli fırsatlar sunan Ramazan Ayı’nın güzelliklerinin idraki ile inanarak ve mükâfatını sadece Allah'tan bekleyerek yapılacak maddi ve manevi tüm hayır işleri ile tüm ibadetlerde edilecek duaların kabul olmasını diliyorum.  

Bu duygu ve düşüncelerle Mübarek Ramazan Ayı’nın hayırlara vesile olmasını; Ülkemize, Milletimize, Tüm İslam Alemine ve İnsanlığa sağlık, huzur ve bereket getirmesini temenni ediyor, 11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerifinizi en içten duygularımla tebrik ediyorum.”