• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
Geleceğin Yıldızları, Manisa'da Düzenlenmesi Gelenekselleşen Ege Kupası'nda Vizyona Çıkıyor!
Geleceğin Yıldızları, Manisa'da Düzenlenmesi Gelenekselleşen Ege Kupası'nda Vizyona Çıkıyor!24 Ocak 2014 Cuma
Türkiye Futbol Direktörü ve A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Mercedes Benz Ege Kupası'nın, ileride yıldız olabilecekler için çok önemli olduğunu söyledi. Manisa Anemon Otel'de düzenlenen Mercedes Benz Ege Kupası Gala Yemeği'ne katılan Fatih Terim konuşmasında, Manisa'da olmaktan ve bu organizasyonun Manisa'da yıllardır başarıyla sürdürülüyor olmasından mutluluk duyduğunu dile getirdi.
Geleneksel hale gelen turnuvanın önemine işaret eden Terim, "Bu tip turnuvalar, belki şu anda çok şey ifade etmeyebilir. Fakat, bizim için çok şey ifade ediyor. Bu kupa, ileride yıldız olabilecekler için çok önemli bir turnuvadır" diye konuştu.
Terim, kupanın gelecek yıllarda geliştirilebileceğine değinerek, turnuvaya katılan takımlara başarılar diledi.
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar ise bu yıl 15'incisi düzenlenen kupaya sahip çıktıkları için Manisalılara teşekkür ederek, kupaya katılan takım sayısının, gelecek yıldan itibaren arttırılabileceğini kaydetti.
Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Meclis ve Yönetim Kurulu Üyelerinin de aralarında bulunduğu çok sayıda davetlinin katıldı organizasyonda, Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık  Özkasap, Türkiye Futbol Direktörü ve  A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'e Manisa'ya özgü ürünlerin yer aldığı sepet hediye ederek, Milli Takımımıza ve Fatih Terim'e başarılar diledi.
Görüşmelerin sonrasında ise aynı zamanda Manisa Ticaret Borsası Onursal Başkanı olan Arif Koşar ile birlikte günün anısı için fotoğraflar çekildi. 
 
 22.01.2014 - Manisa