• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli Manisa TB'yi Ziyaret Etti
Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli Manisa TB'yi Ziyaret Etti 08 Temmuz 2020 Çarşamba

Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli, Manisa Ticaret Borsasına veda ziyareti gerçekleştirdi.

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) 2020 Ana Kararnamesiyle görev yeri değişen ve Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığına atanan, Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli veda ziyaretleri kapsamında Manisa Ticaret Borsasını ziyaret etti.

Başsavcı Çiçekli’yi Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Meclis Başkanı Cahit Yayman, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hüseyin Şenay, Alpaslan Gül, Meclis Başkan Vekili Ali Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Ersaygı ve Taner Özalp ağırladı.

Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, görev süresince Manisa’ya yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı Çiçekli’ye teşekkür ederek, Manisa’daki başarılarını Gaziantep’te de devam ettireceğine olan inancını belirtti ve yeni görevinde başarı temennisinde bulundu.

Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli, Manisa Ticaret Borsası’nın kentte etkili bir kurum olduğuna değinerek Başkan Özkasap ve Yönetiminin çalışmalarındaki başarılarının devamını diledi.

Ziyaretin sonunda Başkan Sadık Özkasap, Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanan, Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli’ye hediye takdiminde bulundu.