• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
Borsamızın Eğitime Desteği Devam Ediyor
Borsamızın Eğitime Desteği Devam Ediyor01 Kasım 2019 Cuma

Manisa Ticaret Borsası, sosyal sorumluluk faaliyetleri kapsamında, geleneksel hale getirdiği  “Eğitim Desteği Çalışması”nı 2019/2020 Eğitim Öğretim Sezonu’nda da tekrarladı.

Borsa Hizmet Binasında yapılan törenle, İlköğretim çağındaki ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmak hazırlanan koliler Okul Müdürleri’ne teslim edildi.

Manisa Ticaret Borsası Hizmet Binasında, Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap ve Meclis Başkanı Cahit Yayman ile birlikte Manisa Ticaret Borsası Meclis Üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Eğitim Desteği Teslim Töreni’ne; Manisa Valisi Ahmet Deniz, Yunusemre Kaymakamı Ahmet Erdoğdu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mehmet Güzglülü, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şaver Yüksel , Şehzadeler, Yunusemre ve Saruhanlı İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve 50 İlköğretim Okulunun Müdürleri katıldı.

Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, Törenin açılış konuşmasında, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde gerçekleştirilen programın taşıdığı manevi değeri, katılımlarıyla daha da güçlendirdiklerini ve duygularına ortak olduklarını belirterek Törene katılan Protokole ve Okul Müdürlerine teşekkür etti.  

Ülkemizin geleceği için, Ülkemizin değerlerine değer katmak için kat edecekleri eğitim sürecinde, İlköğretim çağındaki ihtiyaç sahibi olabilecek öğrencilere 2019-2020 Eğitim-Öğretim sezonunda da bir nebze olsun katkıda bulunmayı arzu ettiklerini belirten Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, şunları ifade etti:

-“ Borsamız bilindiği üzere; Asli meslek kuruluşu faaliyetlerinin yanı sıra toplumumuzun huzur ve refahını ilgilendiren sosyal sorumluluk projelerine de her zaman büyük önem vermektedir. Eğitime destek olmak ise daha farklı bir maneviyat içerisinde gerçekleştirdiğimiz faaliyet alanlarımızdan bir tanesi. Bu kapsamda; Her yıl Manisa’nın farklı bölgelerindeki Yavrularımıza katkıda bulunmaya çalışıyoruz.

Yeni Eğitim-Öğretim Sezonumuzun başında Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimizin yine Halkımıza sorarak yapmış oldukları faydalılık araştırması ve tespitlerine göre Şehzadeler, Yunusemre ve Saruhanlı İlçelerimizde İlköğretim Okullarındaki Yavrularımıza ulaştırılmak üzere Borsamız tarafından 1000 adet kışlık mont yaptırılması kararı alınmıştır. 

Programımızın hemen devamında ise Değerli Okul Müdürlerimizin, temin etmiş olduğumuz montları bizden teslim alarak, yardım niteliğinden daha çok; Bir eğitim teşviki ya da motive edici bir hediye olarak ihtiyaç sahibi Yavrularımıza, ulaştırmalarını rica ediyoruz.

Bu vesileyle, Ülkemizin yarınlarını inşa edecek olan Tüm Öğrencilerimize hayat boyu başarılar diliyor, onların iyiliğini ve geleceğini gözeten Milli Eğitim Camiamıza ve ilgili Tüm Kurumlarımıza teşekkürlerimizi sunuyor, 2019-2020 Eğitim-Öğretim Sezonunun; Manisamız, Ülkemiz ve Milletimiz için hayırlı olmasını temenni ediyoruz”

Manisa Valisi Ahmet Deniz ise gerçekleştirilen Eğitim Yardımı ile ilgili şunları söyledi:

“Geleceğimizin teminatı olan Öğrencilerimiz her şeyimiz. Elbette Borsa Yönetimimiz ve Üyelerimiz teşekkürü ve takdiri hak ediyorlar. Bu yardımların ulaştırılması konusunda gösterilmesi gereken hassasiyetler hususunda dikkat edileceğini de biliyorum. Eğitimimize, çocuklarımıza kimin ne kadar katkısı, yardımı olursa ona şükran borçluyuz. Katkısı olan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu hassasiyetlerinden dolayı kendilerini kutluyorum.”

Konuşmaların ardından ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere kolilere yerleştirilen montlar Okul Müdürlerine teslim edildi.