• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
Manisa 1. Komando Eğitim Tugay Komutanı P.Alb. Sebahattin Kalkan'a "Hoşgeldiniz" Ziyareti
Manisa 1. Komando Eğitim Tugay Komutanı P.Alb. Sebahattin Kalkan'a 08 Ekim 2019 Salı

Manisa Ticaret Borsası Yönetimi, Manisa 1. Komando Eğitim Tugay Komutanı P.Alb. Sebahattin Kalkan’ı ziyaret ederek, hoş geldiniz dediler ve Manisa’daki görevlerinin hayırlı olması dileklerini ilettiler.

Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap ve Meclis Başkanı Cahit Yayman ile birlikte Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Alpaslan Gül ve Hüseyin Şenay, Meclis Üyeleri Reşat Korguz ve İbrahim Külahlı’dan oluşan Yönetim Heyetinin ziyaretinde; Manisa’nın genel sosyo-ekonomik yapısı, Ülke Ekonomisine üretim ve ihracat faaliyetleriyle katkısı ve gelişimi ile ilgili hususlar da görüşüldü.

Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap şunları ifade etti:

“Son yıllardaki gelişmeler hepimize göstermiştir ki, çok daha güçlü olmak, birbirimizi daha fazla desteklemek zorundayız. Manisa İş Dünyasının temsilcileri olarak huzur olmadan ticaret, ticaret olmadan kalkınma,  kalkınma olmadan da sosyal refahın istenilen ölçüde ve hızda olamayacağını düşünüyoruz. Ülkemizin de güvenlik, birlik ve ekonomi temelinde; Gücümüzü ve kalkınmamızı ilgilendiren iç ve dış kaynaklı tüm sorun ve zorlukların üstesinden geleceğine inanıyoruz.  Manisa’mız da üzerine düşeni yaparak, tüm zorluklara rağmen üretmeye devam ediyor. Tugay Komutanlığı’mız da sağladıkları güven ortamıyla, Milli Gelir Üretiminin aralıksız sürdürülmesi için bizlere büyük destek ve cesaret veriyor. Bizler de Tüm Türk Silahlı Kuvvetleri Mensuplarına görevlerinde başarılar diliyor, Tüm Şehitlerimizi Rahmetle, Tüm Gazilerimizi Minnetle bir defa daha anıyoruz.”

Manisa’nın, çalışkan insan faktörüyle, sektörel çeşitliliği ve gelişim dinamiğiyle, üretkenliğini hemen fark ettirdiğini belirten Manisa 1. Komando Eğitim Tugay Komutanı P.Alb. Sebahattin Kalkan da ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti.