• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
Ülkemiz için Demokrasi dışındaki hiçbir seçeneği kabul etmiyoruz!
Ülkemiz için Demokrasi dışındaki hiçbir seçeneği kabul etmiyoruz!15 Temmuz 2019 Pazartesi
 
 
Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap; 15 Temmuz 2016'nın Yıl Dönümünde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'ne ilişkin yapmış olduğu değerlendirmede şunları belirtti:
 
"- 15 Temmuz gecesi Milletimiz ve Milli kurumlarımız, Demokrasimize ve geleceğimize kasteden alçakça bir saldırıyı önlemiştir. Darbe girişimi haberleri ortaya çıktığı gece, Birliğimiz ve Oda-Borsa camiası olarak tepkimizi ilk anda ortaya koyduk. Bu hain kalkışmanın başarısızlığa uğraması, Türk Milletinin birlikte duruşu, kararlı tutumu ve demokrasiye sahip çıkma iradesiyle mümkün olmuştur.
 
Ülkemizin bütün Kurumlarının, Siyasi Partilerimizin, Sivil Toplumun, Basın Kuruluşlarımızın demokrasiyi sahiplenmiş olmasından herkes büyük bir mutluluk duymalıdır. Ama en çok, darbecilerin silahları karşısında kahramanca direnen Milletimizin azim ve cesaretiyle kıvanç duyuyoruz. 
 
Bizler, gücünü sandıktan, yetkiyi milletten almayan bir idareyi hiçbir zaman ve koşulda istemiyoruz. Ülkemiz için demokrasi dışındaki hiçbir seçeneği de kabul etmiyoruz. Bu nedenle Birlik ve Beraberliğimizi, Demokrasimize sahip çıktığımızı ve kararlılığımızı bir kez daha göstermek ve vurgulamak için 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri'ne bizler de tüm Vatandaşlarımızı davet ediyoruz.
 
Hayatı kaybeden kahraman Şehitlerimize Allah’tan rahmet, kıymetli ailelerine sabırlar, diliyor, Gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Milletimiz onları daima minnetle ve rahmetle anacaktır. Allah, Ülkemize ve Milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın."