• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
DEMOKRASİMİZ KAZANDI! ŞİMDİ EKONOMİYE ODAKLANMA ZAMANI!
DEMOKRASİMİZ KAZANDI!  ŞİMDİ EKONOMİYE ODAKLANMA ZAMANI!01 Nisan 2019 Pazartesi
 
 
 
Gerçekleştirilen 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimlerini değerlendiren Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap,  “Sonuçların Manisa ve Türkiye için hayırlı olmasını dileyerek; Seçimler sonrasında Türkiye'nin öncelikli gündem maddelerinin ekonomi, istihdam ve toplumsal refah göstergeleri olması yönünde çağrıda bulundu.
 
Manisa’da seçimlerin yüksek katılım oranıyla, bireysel düşünceler farklı da olsa demokrasi olgunluğu içerisinde gerçekleştirildiğini belirten Sadık Özkasap, başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı olmak üzere, Tüm İlçelerde seçilen Belediye Başkanlarını tebrik etti. Sadık Özkasap, hizmete talip olarak seçim sürecine katılan diğer tüm Adaylara da Manisa’nın fikir zenginliğine ve demokrasi kültürüne sağladıkları katkı için ayrıca teşekkür etti.
 
 
Manisa ve Türkiye’nin, demokrasiye olan inancını ve güçlü bir demokrasi geleneğine sahip olduğunu bir defa daha ortaya koyduğunu belirten Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, değerlendirmesinin seçim sonrasına ilişkin bölümünde ise şunları belirtti:
 
-“Her zaman Ülkemizin ve Milletimizin birliği, huzuru, refahı ve her alanda kalkınmasından yana olan duruşumuz gereği, İş Dünyasını temsilen ekonomiye de ayrıca dikkat çekmemiz gerekiyor. Artık seçim süreci bitmiştir. Şimdi ekonomiye odaklanma zamanıdır. 4,5 yıllık seçimsiz bir döneme giriyoruz. Bu süreyi, kesintisiz bir icraat dönemine çevirmeliyiz. Zira ekonomide atılacak çok adım, yapılacak daha çok işimiz var. Ekonomi Yönetimi, seçim öncesinde bunun sinyalini verdi. Seçim sonrasında hızla harekete geçilmesini bekliyoruz. Siyasi görüşümüz ne olursa olsun birlikte çalışmalı, birlikte üretmeliyiz. Öncelikli hedefimiz ekonomik sorunlarımıza kalıcı çözümler üretmek olmalı. Yerel Yönetimler bugünün Dünyasında sürdürülebilir kalkınmanın kilit aktörlerinden biri. Bu kapsamda; Yerel Yönetimlerimizin, geçmişte olduğu gibi yeni dönemde de, ihtisas organize sanayi bölgeleri, sulama göletleri ve ova yolları gibi tarım, sanayi ve ticaretin gelişmesine katkı sağlayan alt yapı ve üretime destek projeleriyle hizmetlerine devam edeceklerine inanıyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz.”