MANİSA TİCARET BORSASI'NDAN ŞEHZADELER ZİRAAT ODASI'NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
MANİSA TİCARET BORSASI'NDAN ŞEHZADELER ZİRAAT ODASI'NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ02 Mart 2019 Cumartesi

Manisa Ticaret Borsası Yönetimi Şehzadeler Ziraat Odası Başkanlığı görevine yeniden seçilen Hüseyin Altındağ’a “Hayırlı Olsun” ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap “Geçitiğimiz Şubat Ayında Şehzadeler Ziraat Odamızın Genel Kurulunda mevcut Başkanımız Hüseyin Altındağ, tekrar Başkanlığa seçildi. Bu kapsamda kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Başkanımıza görevinde başarılar diler, Manisa çiftçisi adına güzel hizmetler yapacağına inanıyorum.” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şehzadeler Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Altındağ, “Geçmişte olduğu gibi hep birlikte Manisa’ya hizmet etmeye devam edeceğiz. Bizler bu makamlarda hizmet için varız. Nazik ziyaretlerinden ötürü Manisa Ticaret Borsası Yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.