• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI CENGİZ ERGÜN VE BERABERİNDEKİ HEYET MANİSA TİCARET BORSASINI ZİYARET ETTİ
MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI CENGİZ ERGÜN VE BERABERİNDEKİ HEYET  MANİSA TİCARET BORSASINI ZİYARET ETTİ28 Şubat 2019 Perşembe

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve beraberindeki Heyet Manisa Ticaret Borsasını ziyaret etti. Manisa’nın gelişimini sürdürmesi ve Manisalılar adına gerçekleştirilen ortak projeler ve kurumsal işbirlikleri için karşılıklı olarak teşekkür edilen ziyarette sürekli başarı temennileri tazelendi.

Manisa Ticaret Borsası Yönetimi ile fikir alışverişinde bulunan Başkan Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesinin yaptığı yatırımlar ve hizmetler hakkında bilgilendirmede bulundu.

Ziyareti nedeniyle Başkan Ergün’e teşekkür eden Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, “Cengiz Ergün Başkanım Manisa'ya çok hizmetler verdiniz. Bizlerle birlikte oldunuz, biz de sizin yanınızda olmaktan onur ve gurur duyduk. Yapılanlar anlatmakla bitmez. Gerçekleştirdiğiniz yatırımlar ile birlikte vatandaşların da büyük sevgisini kazandınız. Sevgi kazanmak kolay değildir. TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’nun bir sözü vardır. “İnsanın en hayırlısı insanlığa hizmet edendir”. Cengiz Ergün’de öyle bir insan. Biz kendisine hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Hizmet bittiği zaman vatandaştan Allah razı olsun sözünü duymanın büyük mutluluk olduğunu ifade eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Görev yaptığımız 10 yıllık süre içerisinde Manisa'da görev yapan tüm Sivil Toplum Kuruluşlarımız ile olduğu gibi Manisa Ticaret Borsası ile de çok sağlıklı bir iletişimimiz oldu. Hem ortak projelere imza attık, hem de şehrimiz ile ilgili konularda fikir alışverişinde bulunarak ortak akıl oluşturduk. Borsamız hem Yöneticileri ve yönetim anlayışıyla, hem de kurumsal kimliğiyle, Şehzadelerde gerçekleştirmek istediğimiz çalışmaların her zaman bir parçası oldu.” diye konuştu.