• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANI ÖMER FARUK ÇELİK VE BERABERİNDEKİ HEYET MANİSA TİCARET BORSASINI ZİYARET ETTİ
ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANI ÖMER FARUK ÇELİK VE BERABERİNDEKİ HEYET MANİSA TİCARET BORSASINI ZİYARET ETTİ12 Şubat 2019 Salı
 
 
 
 
 
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Adalet ve Kalkınma Partisi Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Şehzadeler İlçe Başkanvekili Mustafa Zeybek ile beraberlerindeki Heyet, Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap ve Meclis Başkanı Cahit Yayman evsahipliğinde Manisa Ticaret Borsası Yönetimini ziyaret etti. 
 
Manisa’nın gelişimini sürdürmesi ve Manisalılar adına gerçekleştirilen ortak projeler ve kurumsal işbirlikleri için karşılıklı olarak teşekkür edilen ziyarette sürekli başarı temennileri tazelendi.
 
 
 
Belediyecilik hizmetleri ve her alanda şehir hayatındaki gelişmelerin yanı sıra, Şehzadeler İlçesi genelinde tarım, tarıma dayalı sanayi ve ticarette kat edilen mesafenin de görüşüldüğü ziyarette Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Görev yaptığımız 5 yıllık süre içerisinde Manisa'da görev yapan tüm Sivil Toplum Kuruluşlarımız ile olduğu gibi Manisa Ticaret Borsası ile de çok sağlıklı bir iletişimimiz oldu. Hem ortak projelere imza attık, hem de şehrimiz ile ilgili konularda fikir alışverişinde bulunarak ortak akıl oluşturduk. Borsamız hem Yöneticileri ve yönetim anlayışıyla, hem de kurumsal kimliğiyle, Şehzadelerde gerçekleştirmek istediğimiz çalışmaların her zaman bir parçası oldu.” diye konuştu.
 
Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap ise görüşmede şunları söyledi;  “Ömer Faruk Çelik Başkanımız güler yüzüyle mütevazı kişiliği ile herkes tarafından sevilen bir insan. Manisa'nın Büyükşehir olması ile birlikte Ömer Faruk Çelik Bey sıfırdan bir Belediye kurmanın zorluklarını yaşadı. Büyük emeklerle Şehzadeler İlçemizin Kurucu Belediye Başkanı olan Sayın Ömer Faruk Çelik,  pek çok projede her zaman yanımızda olmuştur. Kurumlar arası dayanışmaya dostça önem vermiştir. Halkla bütünleşen hizmet anlayışını çok iyi uygulamıştır. Manisa’mızın yapıcı ve birleştirici güçlerinden olmuştur. Bizler de bunları yakından takip ediyoruz. Projeleriyle, gelişime odaklı vizyonuyla, vazife alanındaki örnek çalışkanlığı ve liderliğiyle, sosyal ve kültürel hayatındaki etkinliği ile Şehzadeler İlçemize daha pek çok eser kazandıracağına gönülden inanıyor, sağlık ve huzur içerisinde Şahsına ve Tüm Ekibine nice başarılar diliyoruz"