• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
MANİSA TİCARET BORSASI YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI "10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ" KUTLAMA MESAJI
MANİSA TİCARET BORSASI YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI 10 Ocak 2019 Perşembe

Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık ÖZKASAP, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla verdiği mesajında, Basın'ın önemine vurgu yaparak, Yerel ve Ulusal alanda faaliyet gösteren Tüm Basın Mensuplarını ve Basın Kuruluşlarını kutladı. 

Başkan Sadık ÖZKASAP mesajında ayrıca şunları belirtti:

"-Demokratik ve her alanda kalkınmayı  amaç edinmiş bir Ülkenin vazgeçilmez unsurlarından birisi de Basın Mensuplarının varlığı ve çalışmalarıdır. Konuya Manisa ölçeğinde baktığımızda da; her bir Yerel Gazetemizin yayın hayatına başladığı ilk günlerinden itibaren, Manisa’mızın habercilik vizyonuna yeni birer güç katılmış, Manisa Kamuoyunu ilgilendiren tüm haberlerin doğru, zamanında ve objektif basın kriterlerine uygun olarak bizlere ulaştırılması için ekip olarak yoğun bir çaba harcandığı da her zaman gözlemlenmiştir.

İletişim ve buna bağlı olarak etkileşim süreçlerinin yön verici olduğu günümüzde Gazetecilik; topluma bilgi akışı sağlama ve edindiği bilgileri değerlendirerek katılımcılığı gerektiren konulara toplumun dahil olmasını sağlama gibi çok yönlü bir misyonu içermektedir. Bu önemli misyonu yerine getirmek için her şartta görevleri peşinde olan Gazetecilerimiz zaman mefhumu gözetmeksizin, yeri geldiğinde önemli fedakarlıklarla çalışmalarını sürdürmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle,

Şehrimizin sosyal, ekonomik ve demokratik gelişimine katkı sağlayan, Yerel ve Ulusal alanda faaliyet gösteren Tüm Basın Mensuplarımızın ve Kuruluşlarının “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutlar, bireysel hayatlarında sağlık, huzur ve mutluluk, üstlenmiş oldukları önemli misyonda da başarılı çalışmalarının devamını dilerim."